Loxia - elintarvikealan osaamista
  • Pääsivu
  • mikä on loxia
  • Palvelut
  • English
  • Pääsivu
  • mikä on loxia
  • Palvelut
  • English

Elintarviketurvallisuus.
Tuotteiden ja toiminnan laatu.
​Ympäristöstä huolehtiminen.

​

​ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC
 Valmennusta ja konsultointia

Tehokkaasti toteutettu johtamisjärjestelmä auttaa yritystä tavoitteisiinsa pääsemisessä.
Se auttaa lisäämään asiakkaiden luottamusta toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin.
Se kertoo sidosryhmille sitoutumisesta
  • vastuulliseen ja ympäristöä kunnioittavaan toimintaan
  • turvallisten, lainsäädännönmukaisten ja asiakasvaatimusten täyttävien tuotteiden valmistamiseen
  • toiminnan, palveluiden ja tuotteiden jatkuvaan parantamiseen

Loxia auttaa vaatimusten ymmärtämisessä ja käyttöönotossa
  • Nykytilan kartoitus - nykyisen johtamisjärjestelmänne verrattuna valitun standardien vaatimuksiin ja puutteiden tunnistaminen (GAP-analyysi)
  • Rakentaminen ja käyttöönotto - suunnitelmat, projektin hallinta ja toteutus; valmennusta ja konsultointia, sisäistä auditointia
  • Valmistautuminen ulkoiseen auditointiin ja sertifiointiin
  • Ylläpito – muuttuvien olosuhteiden, tiedon, sidosryhmien vaatimusten ja yrityksen tavoitteiden integrointi organisaation toimintaan

Käytännönläheistä koulutusta työpaikallesi

Loxia "kääntää" standardit selkokielelle ja auttaa organisaatiotasi ottamaan vaatimukset haltuun.
Pyydä tarjous tarpeittenne mukaan räätälöydystä koulutuksesta!

Esimerkkejä:


  • FSSC 22000 (Food Safety System Certification) tai BRC standardien perusvaatimukset
  • ISO 22000:2018, BRC issue 8 ja FSSC 22000, versio 5 – uudet versiot ja muuttuneet vaatimukset
  • HACCP, uhkien ja väärennösriskien tunnistaminen sekä hallintakeinopaletti
  • Elintarviketurvallisuusryhmän tehtävät ja tehokas työskentely
  • Sisäiset auditoinnit
  • Toimittajien arviointi ja valinta sekä suorituskyvyn seuranta
  • Mitä tuoteturvallisuus tarkoittaa yrityksen kunnossapidolle

​Vinkki:
Koulutus standardin vaatimuksista + nykytilan kartoitus (GAP) = Tehokas startti johtamisjärjestelmän rakentamiseen tai muokkaamiseen standardin vaatimuksia vastaavaksi.

Laatupäällikkö- ja asiantuntijapalveluita - vaihtoehto vakituiselle työntekijälle

  • Elintarvikkeiden ja ravintolisien lainsäädännön mukaiset pakkausmerkinnät
  • Tavaran- ja tavarantoimittajien sekä raaka-aineiden arviointi
  • HACCP, TACCP ja VACCP -rakentaminen ja päivittäminen
  • Omavalvonnan koordinointi
  • Sisäiset auditoinnit
  • Asiakaspalautteiden käsittely sisältäen vastaaminen ja analyysit
  • EU:n ja kansallisen elintarvikelainsäädännön vaatimusten tunnistaminen ja seuranta
  • Muut laatupäällikön ja elintarviketurvallisuustiimin vetäjän tehtävät

Kysy referenssilistaa yhteistyökumppaneista.

Johtamisjärjestelmät     Koulutus     Pakkausmerkinnät     Laatupäällikköpalvelu

Site powered by Weebly. Managed by Louhi Net Oy